Tel: 72/532-009 Fax: 72/532-010

Látogatási rend a koronavírus kapcsán


 

Tisztelt Lakók, Látogatók!

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2020. július 8-án kiadott útmutatója alapján, - „a koronavírus terjedésének megelőzésére és a kockázatok csökkentésének érdekében” - az alábbi tájékoztatást nyújtom:


 

 

LÁTOGATÁSI REND

 

A Családok Átmeneti Otthonának látogatási rendjét az intézmény Házirendje szabályozza, mely szerint az intézményben lehetőség van hozzátartozók és vendégek fogadására, hétköznap 9-18 óra között (2 óra), hétvégén 10-18 óra között (3óra). Ez a szabályozás a következőkkel egészül ki:

 

-          Fertőző betegség jeleit mutató személy nem élhet látogatási lehetősséggel intézményünkben.

-          A látogatóknak az intézménybe érkezéskor kézfertőtlenítő használata kötelező.

-          Amennyiben megoldható a látogatók az intézmény udvarán találkoznak családtagjaikkal, ismerőseikkel. Lehetőség szerint tartva a 2 méter távolságot.

-          A lakóterekben történő látogatások alkalmain a 2 méteres távolság megtartására kell törekedni, intézményünk közösségi foglalkoztatójában a látogatás lebonyolítható.

-          A látogatók maximális számát intézményünk dolgozói határozzák meg.

-          Kérjük, hogy a látogatási idő alatt a látogatók szájmaszkot viseljenek.

 

Amennyiben a fent ismertetett látogatási szabályozással kapcsolatban kérdésük merül fel, intézményünk elérhetősége 06-72-226-098. A koronavírussal kapcsolatban naprakész információkat kapnak a www. koronavirus.gov.hu oldalon.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük. Vigyázzunk egymásra!

Az intézmény dolgozói

 

szakmai vezető


<<< vissza